Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Οι ηλίθιοι - Της Κρυσταλίας Πατούλη

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

Share

& Comment

Οι ηλίθιοι - Της Κρυσταλίας Πατούλη
Οι ηλίθιοι, λένε ότι θα βάλουν τρομακτικές φωτογραφίες στα πακέτα με καπνό από το νέο έτος, να τρομάξει ο κόσμος να μην καπνίζει.
Τρόμος για το τσιγάρο, τρόμος για τα ναρκωτικά, τρόμος για το αλκοόλ(μπα αυτό δεν πειράζει τους ηλίθιους, που έχει γεμίσει αλκοολικούς όλη η Ελλάδα. Τίγκα στις διαφημίσεις είμαστε), τρόμος, τρόμος παντού.

Επικοινωνία και έλεγχος μέσω του τρόμου και της «λογικής» των ηλιθίων.

Λοιπόν, μάθετε ηλίθιοι, ότι κάποιοι κάνουν χρήση κάποιων πραγμάτων ακριβώς επειδή είναι επικίνδυνα, κι ας μην το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι ότι τα χρησιμοποιούν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Μάθετε επίσης ηλίθιοι ότι η επικοινωνία δεν πραγματοποιείται μόνο με τη λογική. Επικοινωνούμε, ξέρετε, ηλίθιοι, κυρίως εξωλεκτικά.

Αυτό, δεν σας το είπε κανένας ηλίθιος που δεν ξέρει την τύφλα του, πλην τα χρόνια που ψευτοσπούδασε στα ψευτοπανεπιστήμιά σας στην ψευτοκοινωνία σας, με την ψευτοπολιτική σας; Ηλίθιοι. Ε, ηλίθιοι.

Και κανείς δεν αλλάζει μέσω της λογικής, ηλίθιοι. Αλλά μέσω των βιωμάτων, ηλίθιοι.

Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζετε. Υποτιμάτε τη νοημοσύνη και το τι σημαίνει εξάρτηση όσο και επικοινωνία, ηλίθιοι, γι’ αυτό το μόνο σας όπλο είναι ο έλεγχος μέσω της καταστολής με κάθε τρόπο, με τους φόρους, τους πλειστηριασμούς, τα γκλόμπς, τις τιμές, τα χαράτσια, την ανεργία, την τρομοκρατία.

Μια ολόκληρη κοινωνία σε καταστολή και τρομοκρατία για την επιβίωση. Μια ολόκληρη κοινωνία που δεν μπορεί να ελέγξει τη ζωή της, ηλίθιοι.

Δείτε τον τρόπο της της καπιταλιστικής σας ζωής που διαφημίζετε χρόνια τώρα, με τα λεφτά, τα αυτοκίνητα, την υποκρισία, τα ψέματα, την απληστία και την σπέκουλα, για να μάθετε τι σημαίνει εξάρτηση, ηλίθιοι. Είναι όλα αυτά που ξέρετε μόνο να αναπτύσσετε σε έναν τρελό φαύλο κύκλο. Εξαρτήσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε, γι’ αυτό καταφεύγετε στην καταστολή.

Αλλά εξάρτηση είναι κυρίως η βία, ηλίθιοι, η μεγαλύτερη, μάλιστα, σε όλο τον πλανήτη.

Και ο κατασταλτικός έλεγχος, ηλίθιοι, της ζωής των άλλων, που τους υποχρεώνετε να μην μπορούν να ελέγξουν τη ζωή τους, είναι η έσχατη βία, ηλίθιοι.

Και σήμερα η βία, όπως και η ενδοοικογενειακή βία έχει βαρέσει κόκκινο, όχι τυχαία, ηλίθιοι. Βία, βία, βία. Δολοφονίες, αυτοκτονίες, βασανισμοί, βία και καταστολή.

Βάλτε λοιπόν τώρα πάλι κανένα παιδάκι σύμφωνα με τη "λογική" σας, και καμιά μαμά με μώλωπες να το βλέπουμε σε κάθε γωνιά ηλίθιοι; Ε, ηλίθιοι.

Γιατί δεν έχετε να βάλετε φωτογραφίες από ψυχές, ηλίθιοι. Δεν έχετε φωτογραφίες από την αρρώστια της βίας και της καταστολής που έχετε σπείρει στις ψυχές των ανθρώπων, ηλίθιοι.

Μόνο φωτογραφίες για το τι παθαίνουν τα πνευμόνια από το τσιγάρο είστε ικανοί να διανείμετε. Αλλά αυτό είναι δικαίωμα του καθενός τι θα κάνει με τα πνευμόνια του, ηλίθιοι. Γιατί το μόνο που έμεινε σε κάποιους να μπορούν να ελέγξουν είναι ο θάνατός τους. Δικαίωμά τους να πεθάνουν όπως θέλουν, λοιπόν, ηλίθιοι.
Αλλά ούτε αυτό δεν θέλετε να το αφήσετε χωρίς τον έλεγχό σας. Γιατί είσατε επικίνδυνα ηλίθιοι. Δολοφονικά ηλίθιοι. Γι’ αυτό και σας ψηφίζουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι.

Μια κοινωνία επικίνδυνων πανηλιθίων, που δημιούργησαν μια άρρωστη και βίαιη κοινωνία, άκρως κατασταλτική κοινωνία, που συνθλίβει τη ζωή, χωρίς να αφήνει κανέναν έλεγχο πάνω στη ζωή και την επιβίωση, το τσιγάρο τη μάρανε να ελέγξει, ηλίθιοι. Ε, ηλίθιοι.

---------------------------
Πηγή:tvxs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.