Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από τους... 33 που απολύονται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Share

& Comment

Η σημερινή κινητοποίηση όλου του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ήταν πολύ μεγάλη κι εντυπωσιακή. Έγινε με στόχο την άσκηση πίεσης στον Πρύτανη και στα μέλη της Συγκλήτου που σήμερα στις 10:00 συνεδρίαζαν εκτάκτως στο συγκρότημα της Γεωπονίας στο Φυτόκο, με μόνο θέμα την διαθεσιμότητα - απόλυση των 33 συναδέλφων μας, σύμφωνα με την ΚΥΑ του υπουργείου που εκδόθηκε χθες.

Τελικά ύστερα από εξαντλητική συζήτηση 3 ωρών, πάρθηκε απόφαση αναστολής λειτουργίας των διοικητικών και ακαδημαϊκών υπηρεσιών από σήμερα Τετάρτη 25 έως και Παρασκευή 27/9/2013 και ορίσθηκε νέα έκτακτη σύγκληση της Συγκλήτου, για το ίδιο θέμα για τη Δευτέρα 30/9/13 στις 11:00.

Οι συνάδελφοι είχαν την ωραία ιδέα να τυπώσουν σε Α4 τα 33 νούμερα (1-33) και τα καρφίτσωσαν συμβολικά στο στήθος τους (βλέπετε φωτογραφίες παρακάτω).

Επιπλέον κατά την διάρκεια της 3ωρης συνεδρίασης, οι συνάδελφοι που ήταν απ' έξω στο διάδρομο, δεν σταμάτησαν να φτιάχνουν αυθόρμητα διάφορα συνθήματα και να τα βροντοφωνάζουν όλοι μαζί εν χορώ.




Φωτογραφία του συναδέλφου Κώστα Ζάρπα
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και το κλείσιμο των κτηρίων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η ομάδα μας έφτιαξε το παρακάτω δίλεπτο βιντεάκι. (Νατάσα Καρακατσάνη/ OramaPhotos.gr)


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/13 9:59 π.μ.

    Σκοτώνονται στην δουλεία....
    Κάτι θα γίνει…. Δικά μας παιδιά είναι ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/13 8:24 π.μ.

      ή είσαι φτωχός στο πνεύμα, άρα απαλλάσεσαι ή είσαι από τους προδώτες που καλλιεργούν το βλικότατο διαίρει και βασίλευε ή είσαι βολεμένος που δεν νοιάζεται να πληρώνει για τα παιδιά του που σπουδάζουν, για την περίθαλψή του κλπ κλπ... Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άνθρωποι σαν τους ιδιωτικούς... άλλοι δουλεύουν σκληρά, άλλοι λιγότερο, άλλοι λουφάρουν... Τον είδαμε και τον ιδιωτικό τομέα (φθήνηναν τα αεροπορικά εισιτήρια ή μήπως η τηλεφωνία? εσύ εξυπηρετήσαι άριστα από τις εταιρείες κινητών? πάντα η εξυπηρέτηση δεν εξαρτάται από τον εργαζόμενο που θα πετύχεις?)...

      Διαγραφή
  2. Όσο λέγεσαι ανώνυμο...είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις φίλε μου! Και προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/13 10:23 π.μ.

      Τι έγινε σου έθιξε του βολεμένους και παρεξηγήθηκες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/13 2:13 μ.μ.

      Martha eponimi :p hahahahahahahahha

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/13 5:59 μ.μ.

    Ρε παιδιά, είναι άνθρωποι που χάνουν τη δουλειά τους, άνθρωποι με ανάγκες, με οικογένειες. Πώς μπορείτε να κάνετε χαιρέκακα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/13 1:35 μ.μ.

    Όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται κυρία Δ.Κ. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.