Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Tο BlueStacks φέρνει τις 750.000 εφαρμογές του Android Market στα Windows XP, 7, 8 και MAC

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

Share

& Comment

BlueStacks
Το BlueStacks, είναι ένα λογισμικό (κάτι σαν player) που κάνει εφικτή την αναπαραγωγή εφαρμογών και παιχνιδιών του Android σε PC Windows XP, 7 & 8 και Mac, κυκλοφορεί δε μια νέα έκδοση η οποία είναι βελτιστοποιημένη για τα Windows 8.
Ανακοινώνοντας παράλληλα συμφωνίες με εταιρείες όπως AMD, Asus, MSI και Lenovo, το BlueStacks φέρνει πλέον τις 750.000 εφαρμογές του Android Market στα Windows 8 συστήματα που διαθέτουν επεξεργαστή x86 της Intel ή AMD.

H εταιρεία έχει επίσης προχωρήσει σε πρόσθετες βελτιώσεις για καλύτερη εκτέλεση των εφαρμογών στο νέο Surface Pro με τον πρόεδρο της BlueStacks να αναφέρει ότι η συσκευή χρειάζεται όλες τις κορυφαίες εφαρμογές του Android αφού οι 35.000 που διαθέτει το Windows Store δεν είναι αρκετές. Μάλιστα το κατέβασμα της εφαρμογής μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα getyourappsback.com, μια αναφορά της εταιρείας στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Google, getyourgoogleback η οποία είχε δημιουργηθεί από τη Google για το κατέβασμα της μοναδικής εφαρμογής που έχει κυκλοφορήσει για τα Windows 8.

Η εφαρμογή τρέχει σε πλήρες παράθυρο ενώ από την μπάρα των Charms (WIN 8) o χρήστης μπορεί να δει τα εργαλεία ελέγχου του Android όπως την επιστροφή, το μενού, το home button και τις ρυθμίσεις.

------------------------------
Πηγή: insomnia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.