Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2011

Share

& Comment

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενδυναμωμένοι α)από την μεγάλη συμμετοχή των μελών μας στην 2μερη γενική απεργία της 19-20 Οκτώβρη, β)από την πραγματικά τεράστια επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων μνήμης για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου – που για πρώτη φορά στα χρονικά του Π.Θ. συνδιοργανώθηκε από κοινού από όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα -, όπως επίσης και γ)από την πολύ μεγάλη συμμετοχή όλων μας, στην καθοριστικής σημασίας  παράστασή μας στο Πρυτανικό Συμβούλιο ενάντια στα σχέδια για εφεδρεία του συναδέλφου μας, την περασμένη εβδομάδα:το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην νέα γενική απεργία που έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά, τον προβληματισμό που υπάρχει για το αν έχει κάποιο νόημα η απεργία μιας ακόμα ημέρας, ιδιαίτερα σήμερα μετά και την νέα μισθολογική μας αφαίμαξη, τα νέα χαράτσια κλπ. Δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε συνδικαλιστική γυμναστική - όπως μερικοί νομίζουν - ούτε να κάνουμε κάτι, έτσι απλά για εκτόνωση.

Πιστεύουμε ότι αυτή η απεργία την Πέμπτη 1 του Δεκέμβρη, είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί γίνεται πρώτη φορά ενάντια στην νέα εσωτερική, κατάμαυρη τρόικα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ & ΛΑΟΣ) και των Τραπεζιτών του Παπαδήμου και της Goldman Sachs. καθώς και της εξωτερικής τρόικα (ΔΝΤ,ΕΕ & ΕΚΤ). Φθάσαμε έτσι στα μουλωχτά και απροκάλυπτα, μετά 38 χρόνια από τους αγώνες και τις θυσίες του Πολυτεχνείου - που μόλις γιορτάσαμε -, να μας διοικούν απριλιανά ακροδεξιά απομεινάρια σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ:

  • Για να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεσή μας στο μέτρο της εφεδρείας που οδηγεί ουσιαστικά στην ανεργία χιλιάδες συναδέλφους.
  • Να πούμε ΟΧΙ στην λεηλασία των εισοδημάτων μας με τις μισθολογικές περικοπές και τα φοροχαράτσια τους.
  • Για μια άλλη πολιτική που εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και όχι των μονοπωλίων του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, και των τραπεζιτών.



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2014-15 Απόψεις επώνυμα™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.